CERTIFIKAT BONITETNE ODLOČNOSTI AA

01.01.1970
Prejeli smo certifikat bonitetne odločnosti AA, ki ga podeljuje analitična hiša Bisnode
Analitična hiša Bisnode, največja partnerska družba bonitetne hiše Dun & Bradstreet, v okviru mednarodnega projekta izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 18-ih evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji. 

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12-ih mesecih. Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju. 
 
To opmeni da PROMOTOR d.o.o. po analizah za leto 2017 spada med 3,8 % najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako uvrščate v višji razred AA. V Sloveniji je v letu 2017 med vsemi 167.703 registriranimi podjetji, bonitetno odličnost doseglo zgolj 6.387 podjetij.
 
Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven. Z njim se lahko izpostavite pred vašo širšo fizično in poslovno javnostjo, se pohvalite in še dodatno utrdite zaupanje, hkrati pa ga lahko uporabite kot dodatno referenco pri razpisih ter poslovanju tako z domačimi, kot tudi tujimi poslovnimi partnerji.